Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubakanje na sceni

Severina u izazovnoj odjeći oduševila zagrebačku publiku

severina (1)
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/19
11.05.2013.
u 22:53

Severinin koncert u Areni oduševio zagrebačku publiku. Od scenografije, divinih odjevnih kombinacija, hitova, novih i starih....

U sklopu turneje Dobrodošao u klub, Severina je održala koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni. Publiku su osim njezinih novih hitova, oduševili i oni stariji, ali najviše zasigurno izazovne odjevne kombinacije i scenografija.

Zagrebačka Arena je gorjela! Severina je koncert započela svojom “Italianom”, nakon čega su uslijedile “Uzbuna” i ostali njeni hitovi, a euforičnoj se publici obratila tek nakon otpjevane pete pjesme.

– Dobra večer, Zagrebe! Mislim da je ovo najljepša noć u mom životu. Hvala vam za ljubav i energiju – rekla je Severina i oduševila okupljene.

Svim ženama posvetila je stihove svoje pjesme “Gardelin”, a publika je neumorno, više od dva sata, pjevala sve njezine hitove. Pjevačica je posebno oduševljenje izazvala izvedbom pjesme “Brad Pitt”, nakon čega je još jednom raznježila publiku:

– Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skoplju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu.

Odličnu koreografiju radio je Tomaž Pandur, a Severina je i za ovaj spektakl promijenila šest odjevnih kombinacija. Sljedeća postaja sjajno osmišljene turneje “Dobro došao u klub”, 30. svibnja, je Ljubljana.

Naravno, uz nove hitove Arenom su se zaorili i neki stari hitovi, poput Djevojka sa sela, Tridesete, Prijateljice.

>>Severina objavila što će večeras pjevati u rasprodanoj Areni

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije