Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Gold Club

Šest novootvorenih klubova u Zagrebu svaku večer nude zabavu

klub (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/4
Autori: , ic
03.12.2011.
u 19:30

U dobroj atmosferi uživala je i pjevačica Marija Husar-Rimac u društvu supruga Vjekoslava. Rajko Dujmić došao je u pratnji supruge Snježane koja posljednjih mjeseci glazbenika prati na svim nastupima.

Svi kojima je u Zagrebu nedostajalo pravo mjesto za izlazak napokon su došli na svoje. Preksinoć je uz koncert Tonyja Cetinskog svečano otvoren novi zagrebački centar zabave Green Gold Club koji metropoli nudi pravu oazu glazbenih događanja.

Mjesto od šest klubova prostire se na dvije tisuće četvornih metara, te svaku večer nudi različit glazbeni repertoar. U dobroj atmosferi uživala je i pjevačica Marija Husar-Rimac u društvu supruga Vjekoslava. Rajko Dujmić došao je u pratnji supruge Snježane koja posljednjih mjeseci glazbenika prati na svim nastupima.

Snježana je, kaže Rajko, njegova srodna duša koja ga najbolje razumije, a odnedavno mu je i glavna stilistica. Naime, supruga mu s puno ljubavi odabire odjeću za nastupe.

Komentara 1

Avatar Milosni
Milosni
09:20 04.12.2011.

Nakon uspiješnog radnog dana , tisuće razdraganih radnika pohrle u novootvorene klubove . Izbezumljeni vlasnici istih , već traže nove lokacije da zadovolje ogromni interes .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije