Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stone kao policajka

Seksepilna Sharon Stone kao bivša policajka u “Zakonu i redu”

Stone , zakon
18.03.2010.
u 15:44

Stone, koju najbolje pamtimo po ulogama u “Sirovim strastima” i “Kasinu”, ovo nije prvo gostovanje u seriji ovakva tipa. Prije šest godina za epizodnu ulogu u “Pravdi za sve” osvojila je i Emmyja.

Zanosna 52-godišnja Sharon Stone na ulicama New Yorka snimila je prve scene za gostujuću ulogu u popularnoj seriji “Zakon i red: Odjel za žrtve”. Glumit će bivšu policajku koja je postala tužiteljica i pojavit će se u četiri nastavka NBC-ove serije.

– Trudim se napraviti što bolji posao i neću iznevjeriti dečke iz policije, budite uvjereni – poručila je Sharon momcima u plavom koji na setu glumcima pomažu savjetima. Nekoliko mudrih savjeta Sharon je udijelila i Mariska Hargitay (46) koja je u seriji već 11. godinu, od njezina početka, kao i Christopher Meloni (49).

Stone, koju najbolje pamtimo po ulogama u “Sirovim strastima” i “Kasinu”, ovo nije prvo gostovanje u seriji ovakva karaktera. Prije šest godina za epizodnu ulogu u “Pravdi za sve” osvojila je i Emmyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije