Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KONKURENCIJE

Šeherezadine suze jače su i od hrvatskog Supertalenta

ŠEHEREZADA (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
23.10.2010.
u 09:00

Situacija se možda promijeni ako tročlani žiri Supertalenta - Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić - odabere zanimljive finaliste koji će talentom potući Šeherezadine suze i tešku sudbinu.

Donedavno su domaći reality showovi uvijek imali prednost pred stranim filmovima i serijama, no otkad se “Šeherezada” pojavila na malim ekranima, ništa više nije kao prije. 
Naime, iako se Nova TV diči time što je najgledanija televizija u Hrvatskoj, njezin program ipak pada u drugi plan kad je na televizijskom repertoaru gledateljima srcu i oku prirasla turska serija “1001 noć” koja se prikazuje na RTL Televiziji.

Isto je i petkom, kad Nova TV u udarnom terminu prikazuje reality show Supertalent, koji je prošle godine u prvoj sezoni ostvario veliku gledanost. Prema istraživanjima, hrvatski su gledatelji posljednjih pet tjedana svakog petka radije pratili ljubavnu priču Šeherezade i Onura nego (ne)obične talente hrvatskog Supertalenta. Prosječna gledanost showa Nove TV od 17. rujna do 15. listopada bila je 14 posto, dok je turski serijal petkom postigao prosječnu gledanost 16,6 posto.

Iako se Supertalentu svakog tjedna povećava gledanost, ista je situacija i sa “1001 noći”, koja dobiva sve više poklonika. Tako je njezina prosječna gledanost prošlog petka bila 17,4 posto, a Supertalenta 15,2 posto. Utrka između Nine Badrić i Šeherezade zasigurno će sljedećih tjedana postati još napetijom, no zasad je turbulentna ljubav bogatog i gordog poduzetnika te ambiciozne arhitektice očiju kao u srne gledateljima bila primamljivija.

Situacija se možda promijeni ako tročlani žiri Supertalenta - Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić - odabere zanimljive finaliste koji će talentom potući Šeherezadine suze i tešku sudbinu. No, sudeći prema situaciji u našoj zemlji, gdje su pravi talenti posljednjih godina prava rijetkost, Nova TV neće prežaliti svoju odluku kad je ocijenila da joj je “1001 noć” preskupa za otkup i prepustila je konkurenciji.

Komentara 8

TA
tajči4
11:07 23.10.2010.

ma to je živo sranje pa ko to gleda,jezik odvratan ko da su sinkronizirani, pokušala sam par scena odgledat ali želudac ih nije mogao probaviti. Bolje da su stavili reprize Santa barbare Eden i Cruz e to je bila ljubavv a ne Šeherezadine suze,bljak.Ili bolje dobre stare Potpune strance pa da se malo nasmijemo ko će više tolko plakat,smijanje je zdravije.

ZO
zooom
14:10 23.10.2010.

hrvatski reality show = najgori moguci sund na bilo kojoj televiziji. nije ni cudo da ga seherezada (jos gori sund) moze nadgledati

MI
Milkica
10:40 23.10.2010.

Merlić je pregrozan, neduhovit, arogantan, bahat, isforsiran, umišljen... Čovjeku bude neugodno kad ga gleda. Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije