Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ RAZOČARANA

Sedmorica liječnika oslobođena optužbi za smrt Michaela Jacksona

jackson
Pixsell
29.07.2010.
u 22:00

- Michael Jackson je posljednjih godina uzimao veliku količinu pogrešnih lijekova i sprečavanje da to izađe u javnost je ignoriranje stvarnosti – izjavio je odvjetnik Michaelova oca.

Protiv sedmorice liječnika koja su se brinula o zdravlju Michaela Jacksona neće biti podignute optužnice, odlučio je u srijedu sud u Kaliforniji. Među njima nije i Conrad Murray koji i dalje čeka suđenje za ubojstvo iz nehaja kralja popa.

Kako je kazao Brian Oxman, odvjetnik Joea Jacksona, sudska odluka jako je razočarala Michaelova oca. - Michael Jackson je posljednjih godina uzimao veliku količinu pogrešnih lijekova i sprečavanje da to izađe u javnost je ignoriranje stvarnosti – izjavio je Oxman.

Jedan od sedmorice liječnika protiv kojih neće biti pokrenuta istraga navodno je pjevaču izdavao lijekove pod lažnim imenom.

Usprkos tome što je uključen u istragu koja je još uvijek u tijeku, Conrad Murray i dalje radi nakon što je losanđeleski sud u lipnju odlučio da mu se ne treba oduzeti dozvola.

Posljednja događanja, koja baš ne idu u korist legendarnom glazbeniku, komentirao je i Michaelov brat Randy Jackson.

- Smjer u kojem u posljednje vrijeme ide istraga naša je obitelj teško prihvatila. Međutim, svi smo spremni na proces koji moramo izdržati do kraja u našoj borbi za Michaelovu pravdu - odlučan je Randy.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije