Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sms prekid

Saša Lešnik progovorila o kraju veze: Frano ima u sebi taj faktor x

lešnik (1)
Foto: Privatni album
1/3
08.08.2011.
u 21:00

– Nije ni trebalo biti nikakvog upozorenja. U zadnje vrijeme imali smo više kriznih trenutaka, sve nam se nagomilalo. Ali nada umire posljednja. Zamjeram mu jedino što nije mogao biti toliko fer i kazat mi u oči da je gotovo.

Nakon dvije i pol godine veze ljubav između glumca Frane Lasića i njegove djevojke, slovenske manekenke Saše Lešnik je pukla. Svemu je presudio jedan SMS, u kojem glumac 25-godišnjoj ljepotici govori da je njihovoj romansi došao kraj. Iako povrijeđena i načinom prekida iznenađena, Saša nam je odlučila otkriti svoju stranu priče.

Nisu se više čuli

– Da, jesu, napisi su istiniti, Frano me ostavio putem SMS-a – započela je svoju priču ljepotica.

– Nije ni trebalo biti nikakvog upozorenja. U zadnje vrijeme imali smo više kriznih trenutaka nego onih lijepih, sve nam se nagomilalo. Ali nada umire posljednja. Zamjeram mu jedino što nije mogao biti toliko fer i kazat mi u oči da je gotovo – priznala nam je ostavljena studentica turizma.

– Nakon famozne poruke Frano i ja nismo se čuli, samo smo si poslali još jedan SMS s najboljim željama za budućnost – otkriva nam Saša i dodaje kako se slaže da je pomalo neobično da par nakon dvije godine i ne porazgovara o problemima.

– Ljudi su različiti. Poštujem njegovu odluku. Pa nije ovo smak svijeta, mlada sam tek sad počinje najbolje – optimistična je Saša i kaže kako se nada da će s Franom ostati u dobrim odnosima. Na pitanje je li vezi možda presudila treća osoba, ljepotica odgovara:

– Nije, mislim da nije, on kad ljubi, ljubi iskreno, u to sam sigurna.

Kako 58-godišnji glumac trenutačno snima novu RTL-ovu seriju “Ruža vjetrova” u Splitu, jedan od faktora koji je utjecao na prekid bila je i razdvojenost.

Ni prva ni zadnja

– Istina je da vrijedi čekati voljenu osobu, ali svejedno nema boljeg osjećaja od buđenja pokraj nje. Dolazila sam Frani u posjet u Split, no zbog snimanja viđali bismo se samo kasno navečer, što meni nikako nije bilo dovoljno. Tako da, kad dobro razmislim, možda je bolje ovako. Ja ću moći ispuniti dane po svome, a on se može posvetiti djeci i snimanju. Saša nije prva mlada ljepotica koju je poznati glumac ljubio – Dolores Lambaša, Mara Magaš, Marija Karan sve su to djevojke u dvadesetima koje su pale na njegov šarm.

– On ima u sebi to nešto što te preuzme. Pa valjda nisam ja ni prva ni posljednja. On ima taj faktor x i, na kraju krajeva, i sama se pitam kako mu uspijeva biti okružen tolikim ljepoticama – kroz smijeh je rekla Saša.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
21:46 08.08.2011.

Mizerno 58-godišnje g**no.Pa jel se to tako radi?SMS-om? Nadam se da će ti netko po****** te treće zube....

DU
Deleted user
22:15 08.08.2011.

Saša ti si još mlada, još uvijek možeš imati Dikana, a ovome liku s x faktorom preporučujem da proba jednom naći pravu ženu i dokazati da je muškarac, a ne Ken koji se igra s Barbikama.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:29 09.08.2011.

takvi smo mi 58-mo godišnjaci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije