Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama vojnik

Sarah Jessica Parker ima dojam da joj je život velika vojna operacija

Jessica Parker
03.04.2010.
u 12:20

Zbog troje djece, sina Jamesa i blizanki Marion i Tabithe glumica je organizirana poput vojnika. Pomno određenim rasporedom uvijek prije izlazka van sprema njihove bočice, pelene i igračke

Sarah Jessica Parker misli kako je uloga majke jednaka teškoj vojnoj operaciji. Zvijezda serije i filma „Seks i grad“ sa suprugom Matthewom Broderickom ima sedmogodišnjeg sina Jamesa Wilkieja i blizanke Marion Lorettu i Tabithu Hodge priznala je kako joj se ponekad čini da živi u nekom komičnom filmu ili vojnoj akciji. – Komično je to. Sve mora biti pomno isplanirano kao u nekoj vojnoj operaciji, redom skupljam pelene, bočice, igračke i sve spreman u ogromnu torbu i tek onda smo svi spremni za pokret – kaže 45-godišnja Parker dodajući kako joj se život dramatično promijenio od kako je dobila blizanke. – Željeli smo povećati obitelj, ali ostali smo malo zatečeni kada su se cure rodile, no to je zbilja blagoslov. Njih troje su jako različiti i zbilja ih je milina gledati kako odrastaju – razdragono je rekla glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije