Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prekida

Sanja Duggan ljubi dugogodišnjeg prijatelja

sanja duggan
Anto Magzan/Pixsell
17.04.2013.
u 12:08

Krešimir Čorak i Sanja prijatelji su već dugo, no nakon prekida s Igorom Maksimilijanovićem planula je ljubav.

Sanja Duggan ponovno ljubi. Nakon što je u veljači prekinula trogodišnju vezu s poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem, Duggan je pronašla utjehu u prijatelju Krešimiru Čorku, piše Story.

Iako se Sanja i Krešimir znaju godinama, ljubav je planula tek nakon što je prekinula s Maksimilijanovićem. Otkako joj je Čorak pružio podršku nakon prekida, sve češće ih se može viđati na romantičnim večerama, no Sanja njihov odnos nije htjela komentirati. Prije veze sa Sanjom, Krešimir je bio u braku s odvjetnicom Anom Hanžeković, kćeri poznatog zagrebačkog odvjetnika Marijana.

>>S. Duggan: Nikad nisam skrivala da sam operirala nos i grudi

>>Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri opet zajedno?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije