Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna sanja

Sanja Duggan kao fatalna žena u kolekciji Anamarije Asanović

sanja duggan (1)
Foto: goran matijašec
1/5
14.10.2011.
u 13:22

Poduzetnici gode blještava svjetla reflektora koja su probudila lijepe uspomene tijekom snimanja kampanje. Anamarija ju je odabrala jer je snažna žena

Otkako je stupila na modnu scenu, Anamarija Asanović (23) nametnula se modnim senzibilitetom kojem je i danas ostala vjerna. Okosnica njene nove kolekcije je žena i njena senzualnost, romantičan duh i prikriveni seksepil.

Zaštitno lice, fatalna žena, u modnoj kampanji za novu kolekciju je Sanja Duggan (39). 

– Budući da je snažna žena i njena ženstvenost uvijek okosnica moje svake kolekcije, upravo je Sanja istinsko utjelovljene takve i njena energija savršeno se uklopila u moju modnu viziju – kaže Anamarija te dodaje kako joj je ovo najdraža kolekcija dosad.

Ove sezone kolekcijom dominiraju pomalo zagasite boje poput petrolej-plave, senf-žute, narančaste te neizbježna crvena boja kao odraz ženstvenosti. Od materijala Anamarija je koristila brušenu svilu, čipku, velur, pleteninu i keper. Koketirajući sa starinskim uzorcima cvjetnog printa, daje hommage orijentalnom stilu čiju je raskoš naglasila turbanima koje je dizajnirala prvi put. 

– Anamarija me na snimanje pozvala spontano tijekom jednog druženja. I prije sam bila upoznata s njenim radom stoga se nisam puno dvoumila i odmah sam prihvatila poziv – izjavila je Sanja Duggan te dodala kako se bilo lijepo vratiti pod svjetla reflektora koja su probudila lijepe uspomene.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:54 14.10.2011.

hahaha... \"poduzetnica\" sanja duggan... treba li napomenuti koje joj je jedino osnovno sredstvo za obavljanje \"poduzetništva\"?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:22 14.10.2011.

Ah, Sanja... Je li to naša nesuđena pravnica, uspješna poduzetnica, zaposlena majka, trendseterica? Ako je Sanja utjelovljenje nečega, onda to može biti jedino utjelovljenje ultimativne hrvatske sponzoruše (ili kraće, UHS).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije