Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdani grijesi

Sandra Bullock psovala u televizijskom showu

sandra bullock
Pixsell
06.03.2010.
u 16:43

Uzbuđema glumica izjavila je novinarki Barbari Walters nimalo primjerenim rječnikom da će se fizički obračunati s kolegicom Meryl Streep ako ova dobije Oscara

Dodjela Oscara se približava, napetost među nominiranima raste. Tome svjedoči i nedavno gostovanje ove godine nominirane glumice Sandre Bullock koja se u jednom od najpopularnijih američkih televizijskih emisija showu prve dame intervjua Barbare Walters previše opustila izjavivši kako će prebiti svoju stariju kolegicu Meryl Streep ako ova dobije Oscara. Uzbuđena Sandra pri tom je odabrala mnogo neprimjerenije riječi za uglađen televizijski show zbog čega je uvijek pripremljena na sve Barbara Walters bila vidno iznenađena.

 ‘Ako Meryl dobije Oscara j.... ću je prebiti, znaš da hoću’ - slikovita je bila 46-godišnja glumica koja se zbog Oscara podvrgla strogoj dijeti i liposukciji. Pričljiva Sandra u showu ‘Oscars Special’ otvoreno je pričala i o svom petogodišnjem braku priznavši da nikad nije mislila da će se udati za muškarca poput njenog današnjeg supruga bivšeg motociklista i ukroćenog buntovnika Jesseja Jamesa.

 - Nisam ni sanjala da ću se zaljubiti u takvog muškarca, ali te život jednostavno iznenadi. Kad sam prvi put srela Jesseja imala sam tisuće predrasuda o njemu, koje su se s vremenom istopile - priznala je glumica koja je nakon nekoliko veza s hollywoodskim ljepotanima 2005. završila u braku s ljubiteljem tetovaža, brzih motora i bivšim suprugom jedne porno zvijezde s kojom ima petogodišnju kći. Na pitanje koliko se promijenila otkad je ušla u
bračne vode izjavila je kako je uvijek bila uvjerena da će je brak i muškarac s kojim živi promijeniti, ali se to nije dogodilo. Iako njen partner djeluje kao mnogo temperamentnija osoba ona je ta koja ima glavnu riječ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije