Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Sa sinovima gledam utakmice, a Lejla razumije našu opsesiju

tarik (1)
Goran Jakuš/Pixsell
16.06.2012.
u 09:00

Glumac Tarik Filipović strastveni je ljubitelj nogometa pa za vrijeme Europskog prvenstva jednostavno uživa.

Glumac Tarik Filipović strastveni je ljubitelj nogometa pa za vrijeme Europskog prvenstva jednostavno uživa. A uživaju i gledatelji pred malim ekranima gledajući popularnog Tarika svaku večer na HTV-u kako imitira Miroslava Ćiru Blaževića u rubrici “Ćiroklada”.

Treći put glumite Ćiru. Otkud inspiracija?


– Po reakcijama ljudi vidim da se nisu zasitili te rubrike, što me veseli, a meni je prirodno glumiti Ćiru. Imam ga u malom prstu i po cijeli dan bih se mogao pretvarati da sam on.

Što Ćiro kaže na emisiju?

– Uvijek se zeza da nije siguran kad gleda televiziju je li to on ili sam ja. Poznajem ga dugo, beskrajno ga volim i siguran sam da mi nikad ništa ne zamjera.

Planirate li put na neku od utakmica?

– Od utakmica u skupini sam odustao jer sam premoren pa se bojim kakav bih se vratio s obzirom na to da znam kako izgledaju putovanja s muškom ekipom. Ako dođemo do četvrtfinala, svakako idem u Ukrajinu.

Gledate li utakmice sa sinovima?

- Sinovi Dino i Arman ponekad mi se pridruže u gledanju utakmica, ali im je trenutno draže skupljanje sličica nogometaša, dok supruga Lejla u potpunosti razumije našu opsesiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije