Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvršene bitke

"S bivšim suprugom svađe su prošlost, a skrbništvo zajedničko!"

'03.05.2010., Zagreb, Hrvatska - 8. rodjendan casopisa  Story. Party u muzeju Mimara.  Andja Maric.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
Foto: 'Tomislav Miletic/PIXSELL'
1/3
21.07.2010.
u 18:47

Problemi između donedavnog bračnog para nastali su, kruže glasine, zbog Anđine želje da se sa sinom vrati u Hrvatsku.

Vječno nasmijano lice pjevačice Anđe Marić vješto skriva svaku privatnu dramu. Kao što je početkom godine svima, dok su trajale audicije za HTZ, uspješno zatajila da prolazi bolni razlaz, tako je proteklih dana, otkrivaju neki njezini bliski prijatelji, iza sretne maske skrivala probleme s bivšim suprugom.

Crvenokosa 33-godišnjakinja i njezin bivši dragi Primož Dolničar, nakon bolne rastave, navodno su vodili još mučniju bitku – za skrbništvo nad sinom Gašperom. S njim se, tvrde, mama htjela odseliti u Hrvatsku.

– Ma to su stare stvari koje su bile aktualne dok je razvod trajao. Jedno drugome govorili smo “Uzet ću ti dijete...” i sve što se govori u ljutnji, no od 1. travnja, otkad smo razvedeni, sve se vratilo u normalu. Nad Gašperom imamo podijeljeno skrbništvo jer je to bila naša, ali i želja našeg sina – objašnjava Anđa. Demantirala je i šuškanja o povratku u Zagreb.

– Ma ne, Zagreb i Ljubljana povezani su autocestom pa od jednog do drugog grada stignem za sat vremena. Za toliku udaljenost nema potrebe prenositi stvari, zar ne? Uostalom, takav bi potez bio neodgovoran prema Gašperu. Nakon što je izgubio obitelj, ne bi bilo pošteno dodatno ga povrijediti i razdvojiti od mame ili tate – tvrdi pjevačica te nastavlja:

– Primož i ja oko te teme zapravo se jako dobro slažemo. Dogovaramo se na kavama, a ako Gašper u tjednu kad je, primjerice, kod mene poželi otići s tatom, ja ga pustim. Situacija je jednaka i kad je obratno – objašnjava simpatična Anđa.

Zategnute situacije, ponavlja, sad su iza svih njih, a novi, svježi dani pred njima. No, kako je uvijek govorila, njihov odnos ostat će suradnja, ali ne i prijateljstvo.

– Primož i ja krenuli smo svatko na svoju stranu. Trenutačno sam sa sinom na hrvatskim plažama i tu ću ostati do kraja kolovoza, a onda natrag na posao – kazala je Anđa Marić koja s RTL-om još pregovara o sudjelovanju u žiriju u novoj sezoni talent showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Dotad će se baviti glazbom i u rujnu na hrvatsko tržište izbaciti novu verziju megahita “Srebrni” iz 1990-ih.

Komentara 7

FE
Fedele
23:50 21.07.2010.

A tko je ta - Anđa Marić ?! Je li nas i ona nečim zadužila ? Malo, malo - pa o Anđi Marić, o Lambašici i Vlatki Pokos !! Ljudi, što je vama ?!!

FE
Felicijen
23:58 21.07.2010.

Svađe su prošlost a i ova Bosanka je prošlost....

OB
-obrisani-
20:12 21.07.2010.

zgadila mi se njena izjava da joj dodijalo prat dječje zmazane hlače i da ona nije tako zamišljala brak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije