Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantičar

Ryan Gosling iznenadio Evu Mendes šetnjom grobljem

eva mendes
Foto: pixsell
1/3
28.11.2011.
u 15:45

Eva u Parizu snima film "Holly Motors" i bila je presretna kada je Ryan nenajavljeno došao na set.

Ryan Gosling nije mogao izdržati bez svoje drage Eve Mendes i zato joj je nenajavljeno banuo na set filma "Holly Motors" koji se snima u Parizu.

– Eva je bila u šoku kad se Ryan iznenada pojavio na snimanju. Bilo joj je drago što ga vidi iako filmska ekipa nije bila previše oduševljena što se glavnu zvijezdu filma ometa u radu – izbrbljali su medijima bliski prijatelji para koji je u vezi od rujna.

Nedjelju su proveli zajedno u razgledavanju Pariza i na romantičnom ručku. Za kraj romantičnog druženja Ryan je svoju ljubljenu odveo u šetnju grobljem Pere Lachaise na kojem su pokopani Jim Morrison, Édith Piaf, Oscar Wilde...



Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije