Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA

"Ruža vjetrova": Otmica na vjenčanju donijet će veliki obrat

'ines-vjencanje04_nnn_sce_01'
Foto: 'Morana Lerga'
1/3
01.09.2011.
u 20:10

Sapunica RTL Televizije "Ruža vjetrova" ostaje bez glavnog lika? Glavna glumica Anja Alač nekoliko će tjedana izbivati iz Splita zbog neodgodivih obveza u rodnom Beogradu

Nakon sudbonosnog susreta na pučini, Ines Matošić (Anja Alač) i Marko Odak (Matko Knešaurek) započeli su ljubavnu vezu protiv koje se jednakom strašću bore i njegovi i njezini roditelji. No, junaci RTL-ove sapunice "Ruža vjetrova", koja je u samo dva dana prikazivanja podigla medijsku prašinu zbog inspirativnih likova koji Splićane podsjećaju na Željka Keruma i njegovu sestru Nevenku Bečić, ipak će se već u četvrtoj epizodi vjenčati. No, na putu do oltara ispriječit će im se niz situacija, poput one kad mladenki pukne visoka peta, pa će vječne zavjete ljubavi izreći obuvena u sestrine starke. Tek tu njihovim problemima nije kraj. Tijekom igre na svadbi, Jakov (Tomislav Čubelić) i Ines napuste salu, a dvojica nepoznatih muškarca ozlijede mladića, a Ines otmu...

Budući da tijekom rujna Anja Alač odlazi iz Splita, u glumačkim kuloarima pročula se glasina da će beogradska glumica napustiti seriju, no 23-godišnja zvijezda to demantira.

– Odlazim u Beograd jer moram dovršiti nekoliko kadrova za "Montevideo, bog te video". Iako je to samo kratka pauza od snimanja, za mene neće biti odmora jer me očekuju mnogobrojne obveze – kaže glumica koja igra u predstavi "Sve o mojoj majci" u Beogradskom dramskom pozorištu te u predstavi "Petar Pan" u dječjem kazalištu "Boško Buha".

– U Split se vraćam tek u listopadu, kad ponovno snimam "Ružu", a u Beogradu ću se odmoriti samo nekoliko dana – poručila je.

Komentara 3

ŠI
šimuka
21:30 01.09.2011.

Obično sr**je.

DU
Deleted user
21:44 01.09.2011.

Zar u Hrvatskoj nema dovoljno zgodnih i pametnih cura da za ove sapunjare uvijek uvozimo neko beogradsko s**će !

TA
tajson
01:28 02.09.2011.

Odlazim u Beograd jer moram dovršiti nekoliko kadrova za \"Montevideo, bog te video\". hahahahahah ja ne vjerujem.. pa taj film sam pogledao prije jedno 5 mjeseci, a onda ga sad ide snimat.... a L O L

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije