Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pohlepan

Russell neće tražiti ni novčića od Katy iako nemaju predbračni

katy
Pixsell
08.02.2012.
u 16:40

Russell ima pravo na pola bogatstva koji je par stekao tijekom braka. Ipak, 36-godišnji glumac neće tražiti ni novčića od devet godina mlađe pjevačice koja je između svibnja 2010. i svibnja 2011. prema Forbesu zaradila 44 milijuna dolara.

Odvjetnik britanskog komičara Russella Branda jučer je predao zadnje dokumente potrebne za pokretanje brakorazvodne parnice od njegove uskoro bivše supruge Katy Perry.

Supružnici nisu imali predbračni ugovor zbog čega Russell ima pravo na pola bogatstva koji je par stekao tijekom braka. Ipak, kako doznaje TMZ, 36-godišnji glumac neće tražiti ni novčića od devet godina mlađe pjevačice koja je između svibnja 2010. i svibnja 2011. prema Forbesu zaradila 44 milijuna dolara.

Katy i Russell vjenčali su se u listopadu 2010. i u braku proveli 14 mjeseci.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije