Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda na policiji

Russell Brand paparazzu iz ruke oteo iPhone i bacio ga kroz prozor

russell brand
Pixsell
13.03.2012.
u 14:55

Timothy Jackson bio je u grupi fotoreportera i Branda odlučio slikati svojim mobitelom. Brand se još uvijek nije izjasnio zašto je poludio, istrgnuo mu mobitel iz ruke i bacio ga u napuštenu zgradu, pri čemu je još razbio prozor.

Russell Brand, bivši suprug Katy Perry, optužen je da je mobitel jednog paparazza iz New Orleansa bacio kroz prozor. Ovaj ga je odmah prijavio policiji.

– Uzeo mi je mobitel iz ruke i zavitlao ga kroz prozor u napuštenu zgradu – naveo je u policijskoj prijavi Timothy Jackson.

Jackson je bio u grupi fotoreportera i Branda je odlučio slikati svojim iPhoneom. Brand se još nije izjasnio zašto je poludio, istrgnuo mu mobitel iz ruke i bacio ga u obližnju napuštenu zgradu, pri čemu je još razbio prozor.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
JackRussell
16:42 13.03.2012.

\"Zašto je poludio?\" Možda zato što mu je novinarski lešinar gurao mobitel u facu da ga slika, ali neće to \"novinari\" iz večernjeg potvrditi, ipak stoka brani stoku, tako to ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije