Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Russell Brand:

Russell Brand: Čast mi je što sam kažnjen s dvadeset sati čišćenja

russell brand
pixsell
31.07.2012.
u 22:16

Komičar je u ožujku fotografu oteo mobitel i bacio ga kroz prozor zbog čega mora odraditi društveno koristan rad

– Sretan sam, ponosan i počašćen što ću napraviti nešto korisno – kazao je komičar Russell Brand kojemu je prošloga tjedna, zbog napada na fotografa u ožujku ove godine, ponuđen ultimatum – ili će platiti kaznu od 500 američkih dolara ili će odraditi 20 sati društveno korisnog rada. Ekscentrik, bivši suprug pjevačice Katy Perry, izabrao je ovo drugo komentirajući:

– Služba društvu časna je stvar. Ne znam kako bih to mogao smatrati kaznom?! Hvala vam! Veselim se novoj ulozi iako još ne znam što ću točno raditi. Vjerujem da ću dobiti metlu i krpu te da ću očistiti nešto – rekao je 37-godišnjak. Russell Brand kaznu je zaradio nakon što je jednom fotografu, ničim izazvan, oteo mobitel, bacio ga kroz prozor i onda mu se umjesto isprike još i narugao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije