Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spreman za pelene

Ronnie Wood radi na djetetu jer želi peti put postati otac

ronnie wood
Pixsell
23.12.2012.
u 15:06

Roker koji se prije dva dana oženio treći put, želi da on i supruga Sally što prije dobiju dijete. Inspiracija za to mu je prijatelj Rod Stewart koji iako je također prevalio 60. godinu života ima malo dijete

Ronnie Wood (65) tek se prije dva dana treći put oženio, a sada već priča da silno želi i dijete sa novom 31 godinu mlađom suprugom Sally Humphries.

I to nisu samo priče, kako je par otkrio za Sunday People, već su se bacili na realizaciju te želje i neće odustati dok se to i ne dogodi.

- Sally je uvjerena da će Ronnie sada kada je konačno prestao piti, biti idealan otac - kazao je prijatelja para.
Ronnieja, koji već ima četvero odrasle djece iz svoja dva prijašnja braka, na to da opet postane otac usprkos godinama inspirirali su njegovi bliski prijatelji  Rod Stewart (67) i Sir Paul McCartney (70) koji oboje imaju malu djecu.

Kada su u pitanju klinci Ronnie stalno govori: - Ako moj friend Rod može biti tatica, mogu opet i ja!


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije