Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj braka

Ronan Keting, pjevač Boyzonea, rastaje se nakon 12 godina braka

Ronan Keating
Pixsell
20.05.2010.
u 15:41

- Obitelj bi razloge svoje krize željela zadržati samo za sebe. Jako im je teško - kažu njihovi prijatelji.

Ronan Keating, pjevač grupe Boyzone, nakon dvanaest godina braka razvodi se od svoje supruge Yvonne. Sporazumni raskid braka, tvrdi glasnogovornik para, neće utjecati na njihove roditeljske obveze. 

- Obitelj bi razloge svoje krize željela zadržati samo za sebe. Jako im je teško - kažu njihovi prijatelji. Otkrivaju i da je bračna kriza glazbenika i njegove drage pečat na dramu koja je u ovoj obitelji počela nakon što je 33-godišnji Keating izgubio prijatelja Stephena Gatelyja. Da ostanu zajedno, nije pomogao ni smijeh njihovo troje djece - Jacka, Marie i Ali.

- Jednostavno, riječ je o zasićenju. Pa zajedno su od tinejdžerskih dana, a samo nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali Ronan i Yvonne su se vjenčali. Prerano! - kazao je njihov prijatelj. Naime, u to vrijeme zaigrana djeca Ronan i Yvonne u bračnu luku uplovili su 1998. godine, nekoliko mjeseci nakon što je preminula njegova majka. Godinu dana kasnije rodio se njihov sin Jack. Tugu zbog prekinutih mladenačkih ispada pjevač je često spominjao i u svojim intervjuima.

- Sjećam se kako su me djevojke napadale, a ja sam bio u vezi. Od silnog izbora ljepotica koje su mi pomutile razum svoju tadašnju dragu nazvao sam i rekao joj: "Oprosti mi, ne mogu više biti s tobom". Poslije toga uživao sam s djevojkama koje su me dočekivale u backstageu. No kad sam upoznao Yvonne, sve se promijenilo. Ponovno sam postao onaj mirni mladić - govorio je Ronan sa sjetom u glasu, no ubrzo se predomislio.

- Supruga mi je sve u životu! Moja stijena, moja ljubav, sve što mi u životu treba. Ja sam sretan čovjek - kazao je Keating, koji će idućih dana potpisati papire za rastavu braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije