Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE STRASTI

Ronaldo uživa na plaži, a Ančić i Boban još se prže na asfaltu

Cristiano Ronaldo
Foto: Cristiano Ronaldo u akciji
1/3
08.07.2011.
u 21:00

Dok se Cristiano Ronaldo zabavlja u rodnom Portugalu, Zvone Boban i Mario Ančić još su "zatočeni" u našoj metropoli.

Sunce, more, pješčana plaža u Portugalu brzo su rasplamsali strasti između Cristiana Ronalda i njegove Irine Shayk. Ne obazirući se na druge kupače, nogometaš i manekenka prepustili su se ljubavnom zanosu i Cristiano je Irinu štipao za stražnjicu, gurao u more i strastveno ljubio.
Dok se jedan od najbolje plaćenih igrača današnjice, kojem će samo šestogodišnji ugovor s Real Madridom donijeti oko 100 milijuna funti, s djevojkom prepustio morskim radostima, njegova sina Cristiana Juniora čuvala je baka Dolores. Identitet dječakove mame još je javnosti nepoznat, a Irina se očito ne zamara time i malenog je prihvatila kao svog sina.

Iako su meteorolozi najavili da nas očekuje pakleno vruć tjedan, naši sportaši nemaju povlasticu uživati u čarima ljeta poput portugalskog kolege.
Prije odlaska u ljetnikovac na Braču Zvone Boban rješava posljednje obveze u Zagrebu, a osvježenje najčešće pronalazi u zalogajnici supruge Leonarde u središtu grada. Tamo obavi i poslovne sastanke nakon kojih se okrijepi nekom od Leonardinih finih juha.

Na more se još nije otisnuo ni Mario Ančić. Iako se 26-godišnji tenisač ove godine oprostio od profesionalne karijere, nije dugo bio besposlen. Budući da je završio Pravni fakultet, odlučio se posvetiti tome pozivu i mora odraditi pripravnički staž. Čim mu obveze dopuste, osvježenje od vrućina potražit će u rodnom Splitu.

Komentara 1

PB
predrag borna
06:02 09.07.2011.

Ne gubi čovjek vrijeme na trivijalnosti kao što su večera,šetnja uz more....nego odmah na posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije