Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkrivanje

Ronaldo prišao konobarici i rekao: “Ja, ti, seks, seks”. Sada ima sina.

'Cristiano Ronaldo, Portugal Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Ryan WilkiskyPress Association/Pixsell'
1/5
18.07.2010.
u 15:24

Cristiano Ronaldo često djevojkama hini da ne zna engleski jezik kako bi ih lakše osvojio. Pošlo mu je to za rukom i prije devet mjeseci


Unatoč javnom apelu Cristiana Ronalda da poštuju privatnost njegova jednomjesečnog sina Cristina i odluku majke djeteta da ostane anonimna, zbog koje je na račun dobila vrtoglavih 80 milijuna kuna i odrekla se roditeljskog prava, britanski Sunday Mirror donio je detalje o noći u kojoj je najplaćeniji nogometaš svijeta začeo nasljednika.

Prošle jeseni u Los Angelesu s prijateljem je bio na večeri. Konobarica je prišla uzeti narudžbu, a Cristiano je na strahovito lošem engleskom jeziku izravno rekao: “Ja, ti, seks, seks”.

– Ona ga ništa nije razumjela. Budući da smo sjedili pokraj zamagljenog prozora, Ronni je prstom nacrtao srce i rekao: “Ja, ti, poljubac”, na što je ona pocrvenjela – ispričao je njegov “odani” prijatelj Sunday Mirroru.

Nogometaš je pozvao konobaricu u hotelsku sobu, a poslije sljedećeg jutra nisu se vidjeli. Kad je djevojka shvatila da je u drugom stanju, uvjerena da dijete može biti samo Cristianovo, došla je do njegova menadžera Jorgea Mendeza. Mendez je nazvao Ronalda, a on je, tvrdi prijatelj, odmah nazvao mamu Dolores koja je odmah preuzela organizaciju čuvanja konobaričine trudnoće i utvrđivanja očinstva.

– Ronni je multimilijarder, ali kad je o obitelji riječ pravi je mamin sin. Dolores ne bi dopustila da njezin unuk živi u nekoj straćari te ga je odlučila podizati. Ronni sina želi upoznati s biološkom majkom tek kad navrši 18, a Dolores smatra da, kad god se to dogodi, ta žena ne smije živjeti u siromaštvu – prepričao je prijatelj.

Komentara 26

Avatar Castro
Castro
08:49 19.07.2010.

Ovako bi na engleskom otprilike komunicirali Ronaldo i Jadranka...

X2
xychhr-200
16:01 18.07.2010.

Najobićniji EGOISTA..!!!

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
16:09 18.07.2010.

Jest da su glupi ko treske, ali sujoš gluplji oni, koji ih gledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije