Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za nasljednika

Ronaldo je surogat-majci platio 87 milijuna kuna da mu rodi sina?

Cristiano Ronaldo
Reuters
07.07.2010.
u 11:36

– Cristiano mi se pohvalio da mu je to bio najskuplji dan u životu, ali da se isplati kad je dijete posrijedi!

Dok se mediji neuspješno bave istragom identiteta žene koja je 17. lipnja nogometašu Cristianu Ronaldu rodila sina, on se dobrano potrudio da u tome nikada ne uspiju. Naime, kako piše tabloid The Sun, Ronaldo je majci svojeg djeteta platio vrtoglavih 87 milijuna kuna da se posve odrekne njegova sina i šuti zauvijek.

Izvor blizak nogometašu za The Sun je rekao:

– Cristiano mi se pohvalio da mu je to bio najskuplji dan u životu, ali da se isplati kad je dijete posrijedi!

Osim toga, tjeranjem lopte po terenu Cristiano toliko zaradi u samo jednoj godini, a dječja je ljubav nemjerljiva s novcem. Ovih dana navodno sređuje papire da dječak dođe iz SAD-a u Portugal, a o njemu će se brinuti Ronaldova majka Dolores i sestre.

Ključne riječi

Komentara 23

KO
konstanta
14:06 07.07.2010.

Koje li će još perverzije izmisliti ljudi? Za vlastito dijete platiti tolike novce, nakaradno je i nedostojno normalnog ljudskog biće. Svi znamo kako se rađa novi život i znamo da taj novi život ima roditelje a to su muškarac i žena. I sad neka mi netko odgovori, zbog čega je trebalo Rolandu platiti SUROGAT MAJKU. Apsolutno nema argumentiranog razloga za to, osim želje za ekscentričnošću i to na štetu nedužnog djeteta. Jer nema novca, dadilja, skupih škola i materijalnih dobara koje mogu zamijeniti MAJKU I OCA.

KA
kakodane2
11:49 07.07.2010.

od kud Irina Šajk, to je napisano po Vuku ili? :) dotična se zove Irina Shayk (nekad i negdje zvana Irina Sheik, a rođena je kao Irina Shaykhlislamova)

AA
Aartur
12:36 07.07.2010.

Bogataši danas naručuju tu surogat-djecu kao hamburgere u McDonaldsu. Gdje su sada ti veliki liberali da nam objasne kako će Ronaldo svom djetetu za par godina objasniti da ga je mama prodala za dolare i kakve će to posljedice ostaviti po djetetovu psihu? To egomanijakalno iživljavanje nad djecom treba pod hitno zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije