Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška sudbina

Romana Polanskog još jedna glumica optužila za silovanje

roman polanski
15.05.2010.
u 18:41

Britanska glumica Charlotte Lewis (44) progovorila je o tome kako ju je 1982. godine Polanski zlostavljao u svojem domu u Parizu.

Dok proslavljeni redatelj Roman Polanski zbog silovanja tada 13-godišnje Samanthe Geimer sjedi u kućnom pritvoru u Švicarskoj i čeka odluku o izručenju SAD-u, na vidjelo je izašlo još jedno silovanje. Britanska glumica Charlotte Lewis (44) progovorila je o tome kako ju je 1982. godine zlostavljao u svojem domu u Parizu.

 

- Roman Polanski seksualno me zlostavljao kada sam imala samo 16 godina. Znao je koliko imam godina, a činio je “to” na najgori mogući način - rekla je Charlotte.

 

Detalje zlostavljanja ne želi otkrivati niti će tužiti redatelja. Njezina odvjetnica dodaje kako Charlotte nije bila jedina. U to je vrijeme, naime, Polanski pobjegao iz SAD-a u strahu da će završiti u zatvoru zbog silovanja Samanthe Geimer. Uz Charlotte je zlostavljao još jedno dijete, a Charlotte je istupila u medijima da bi suci koji će mu suditi znali kakav je doista Roman Polanski.

Komentara 3

Avatar pauk
pauk
03:18 16.05.2010.

marsijanac Artukovica su dopelali iz CA. a ne iz Argentine ha ha ha

MR
M@rsij@nac
19:30 15.05.2010.

1977, cionist Roman Polanski je prevario ,drogirao ,svukao do gola ,silovao a potom sodomizirao 13-godisnju djevojcicu iz 7-dmog razreda osnovne skole.Ponudio je djevojcici sampanjac ali je ona odbila govoreci kako to uzrokuje napad astme.Ipak je nju uvjerio da popije .Postoo je dobila napad on joj je dao pilulu Quaalude da joj \"bude bolje\".Prema njegovom biografu Thomas Kiernan-u: \"Polanski nije mogao razumjeti zasto bi yeba***i djecu trebalo brinuti bilo koga.On je imao sex sa djevojcicama mnogo mladjim od ove \".Polanski:\" Ja volim mlade djevojcice ,vrlo mlade\" .Sad se prisjetite njegovog sotonistickog filma \"Rosemary\'s Baby\" i ubojstva njegove mlade zene Sharon Tate od strane Charles Mansona kulta.Polanski ,taj prljavi pedofil i sotonist( nije cudo sto ga Sarkozy brani) platio je djevojcici veliku sumu kao nagodbu ali to kod suda nije proslo.Sada je pusten iz zatvora zbog \"bolesti\".Prisjetite se starca Artukovica kojeg su dovukli iz Argentine onako bolesnog.I na kraju pitanje ;da je neki Nijemac sodomizirao 13 godisnju Zidovku bi li on toliko godina zivio u Francuskoj na slobodi???

OB
-obrisani-
04:18 16.05.2010.

Pa zar Vi mislite da ce netko Romana Polanskog staviti u zatvor, dajte molim Vas, covjek je pod zastitom svih mogucih Zidovskih Lobista, Zidovskih organizacija i same Barbare Streisand koja je velika donatorica za mnoge politicare po Americi, posebno za Demokrate i Zidovske organizacije. Zidovski ljevicari su nedodirljivi, takvima kao Romanu Polanskom ne padaju glave kako neki misle. Sto je jos cudnije Britanka i propala glumica Charlotte Lewis se sjetila nakon 28 godina da je silovana. Zasto Polanskog nije prijavila Vlastima u Evropi, jer Roman Polanski je Francuski Drzavljanin i djelo za kojega se tereti dogodilo se u Parizu, Francuskoj. Izgleda da doticnoj Charlotte Lewis nedostaje \"Red Carpet\" u Londonu i Parizu, pa je cak morala doletjeti do Hollywood-a, da bi pronasla neku ulogu i postigla svoju slavu. Ne bi me iznenadilo kad bi sada neka Zagrepcanka sa glavom globusa na ramenima izasla u Javnost da je i Ona silovana od strane Romana Polanskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije