Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Roditelji Elisabette Canalis: Clooney je bio idealan zet

elisabetta
Pixsell
30.06.2011.
u 09:17

Cesare i Bruna Canalis, roditelji bivše djevojke Georgea Clooneyja, za Vanity Fair ispričali su da žale zbog kćerina prekida i da je ona emocionalno slomljena te da planira nastaviti živjeti u Los Angelesu

- George Clooney bio bi nam idealan zet - rekao je otac Elisabette Canalis, talijanske manekenke koja je prekinula dvogodišnju vezu s glumcem. U intervjuu za talijansko izdanje Vanity Faira njeni roditelji, otac Cesare, liječnik, i majka Bruna, koji žive selu Tresnuraghesu na Sardiniji, ispričali su osim toga još pokoji detalj iz kćerkine veze s hollywoodskim zavodnikom.

- Već smo ga vidjeli u obitelji, no moja kćer je ta koja odlučuje. Clooney je simpatičan i zabavan muškarac. Dobro smo se proveli kada je nas je lani prvi put posjetio na Sardiniji. No njegov dolazak popraćen je s previše znatiželje na što mi nismo navikli. Lokalni ljudi još uvijek pričaju o njegovu posjetu, a u restoranima vise Clooneyjeve fotografije - ispričao je Cesare.

Elisabettini roditelji tako su možda izgubili idealnog zeta, ali njihovim prekidom opet su dobili medijski mir. A da je prekid čvrst, potvrđuju i susjedi Clooneyjeve vile na jezeru Como koji kažu da je Elisabetta dan za danom u koferima iznosila sve svoje stvari.

- Elisabetta nas je posjetila poslije prekida, a i čule smo se neki dan. Emocionalno je slomljena, ali i svjesna da se takve stvari dešavajuogađaju. Canalis će navodno ovo ljeto iznijeti na vidjelo svoju stranu priče o ljubavi s Georgeom Clooneyjem. Planira živjeti u Los Angelesu gdje se nada nekom glumačkom angažmanu, a zarađivat će kao model za talijanske dizajnere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije