Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV

Robert Pattinson proveo noć s "tračericom" Leighton Meester?

leighton
Pixsell
15.04.2010.
u 08:57

Kako piše američki časopis Life and Style, Pattinson se potajno viđa sa zanosnom Leighton, a nedavno je s njom proveo i noć u njezinom stanu u New Yorku iz kojeg je otišao sljedećeg jutra oko 11 sati.

Misterij oko ljubavnog života Roberta Pattinsona nastavlja se nakon što je glumac viđen kako izlazi iz stana glumice Leighton Meester, zvijezde tinejdžerske serije “Tračerica”, dok se u isto vrijeme piše da je u vezi s Kristen Stewart, partnericom iz Sumraka.

Kako piše američki časopis Life and Style, Pattinson se potajno viđa sa zanosnom Leighton, a nedavno je s njom proveo i noć u njezinom stanu u New Yorku iz kojeg je otišao slijedeće jutro oko 11 sati.

- Iskrao se iz zgrade i uskočio u automobil koji ga je čekao. Navodno je proveo noć s Leighton i nije želio da to itko zna – ispričao je očevidac.

Prijatelj mlade glumice tvrdi da je Meester ponovno zaljubljena nakon što je prije godinu dana prekinula s dečkom Sebastianom Stanom.

- Robert joj se jako sviđa. Šalju si ljubavne SMS-ove i skoro svaki dan razgovaraju telefonom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije