Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački koncert

Robbie Williams u dva dana prodao 10 tisuća ulaznica

'British singer Robbie Williams performs during the BRIT Awards, celebrating British pop music, at the O2 Arena in London February 20, 2013.   REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN  - Tags: ENTERTAINMENT) F
Foto: 'DYLAN MARTINEZ'
1/3
02.03.2013.
u 12:00

A da svi koncerti nisu u Zagrebu pobrinuli su se Roger Watters i Leonard Cohen. Watters će nastupiti na Poljudu 23. srpnja, a Cohen u pulskoj Areni 2. kolovoza.

Već se sad može reći da će 2013. godina biti godina glazbenih poslastica u Hrvatskoj! Sve počinje s trenutačno najpopularnijom pjevačicom na svijetu, neprikosnovenom kraljicom njihanja bokovima Beyoncé Knowles.

Ni cijena nije prepreka

Njezin koncert zakazan je za 17. travnja, a karte za nastup u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje \"The Mrs. Carter Show\" odavno su rasprodane. Iz Adria Entertainmenta koji koncert organizira poručuju da su svi oni koji su se izborili za ulaznicu dobro učinili jer, kako sada stvari stoje, dodatnih ulaznica u prodaji neće biti.

– Beyoncé je 2009. godine već bila u Hrvatskoj i tada su karte također planule u rekordnom roku pa smo znali da će i ovogodišnji koncert izazvati veliko zanimanje. Ipak, malo smo iznenađeni takvim odazivom – kažu organizatori.

Samo nekoliko tjedana nakon objave da nam dolazi Beyoncé, pojavila se vijest i da će zagrebački stadion Maksimir pokoriti Robbie Williams. Simpatični Britanac uspio je izazvati pravu pomamu. U prvom satu prodaje razgrabljeno je čak 4000 ulaznica, a za dva dana, unatoč poprilično visokim cijenama, nestalo je već 10 tisuća ulaznica. Nema sumnje, 13. kolovoza Maksimir će biti dupke ispunjen.

Najskuplja karta za Williamsov koncert stoji 1199 kuna, a najjeftinija 259 kuna. Za Beyoncéin koncert najjeftinija ulaznica stoji 220, a najskuplja 800 kuna. Zašto su cijene tako visoke?

– Sve ovisi o specifikaciji izvođača, ali i o njegovu menadžmentu. Mi kao organizatori moramo poštovati cijene koje od nas zahtijevaju – kažu u Adria Entertainmentu, a na pitanje kako u vrijeme sveopće krize tako skupe ulaznice ipak nađu kupce, odgovaraju:

– Dovoljne su dvije riječi: Robbie Williams. To je ime koje uvijek sve može prodati. Jednako je i s ostalim velikim imenima.

Mjesec dana nakon Beyoncé u Hrvatsku dolaze megapopularni Depeche Mode. Njihova stadionska turneja počet će 7. svibnja, a u Maksimiru će se zaustaviti 23. svibnja.

Koncerti i na obali

Zanimanje za njih je veliko, ali iz organizacije priznaju da je prodaja ulaznica ipak malo splasnula nakon objave da će koncerte u Hrvatskoj održati Williams i Beyoncé. Za sve ljubitelje žestokog zvuka, crvenim slovima u kalendaru upisan je datum 31. srpnja. Ljetnu vrućinu u zagrebačkoj Areni dodatno će zagrijati Iron Maiden.

– Savjetujemo zainteresiranima da što prije kupe kartu jer se jako dobro prodaju, a i koncert će biti poseban jer dečki uglavnom nastupaju na otvorenom. Bit će to nešto sasvim novo – kažu organizatori.

A da svi koncerti nisu u Zagrebu pobrinuli su se Roger Watters i Leonard Cohen. Watters će nastupiti na Poljudu 23. srpnja, a Cohen u pulskoj Areni 2. kolovoza.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:30 02.03.2013.

Robiiiiiiiiii....WE LOVE YOU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije