Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum svih tuluma

Rihanna i Chris Brown spremaju svadbeni party stoljeća

Rihanna, Chris Brown
BigPictures/PIXSELL
27.03.2013.
u 11:55

Uoči najavljenog vjenčanja, dvoje pjevača zajednički će proslaviti momačku i djevojačku večer na jahti koja će ploviti od Monte Carla do Korzike

Rihanna i Chris Brown najozbiljnije razmišljaju o braku i spremaju se za cjelodnevnu zajedničku momačku i djevojačku večer na jahti. Dvoje pjevača potvrdilo je da njihova veza opet plovi mirnim vodama. Nakon što su prekinuli i nakon što je Chris 2009. napao Rihannu, ona je na sva zvona objavila da se njen dragi promijenio i da će ovaj put sve biti drukčije.

Kolaju i sve glasnije glasine da se dvoje golupčića ozbiljno sprema za brak, naročito otkako je Rihanna izjavila da silno želi djecu.

Sad se tvrdi i da je par sve bliže oltaru, ali da prije toga žele organizirati ludi i nezaboravni provod. Zaljubljeni par trenutačno renta jahtu na jugu Francuske, baš kao što je to lani činila sama Rihanna.

– Posadi jahte "Latitude" Rihanna je već upozorila da se pripreme za zabavu stoljeća i naredila im je da montiraju postolje za striptiz – rekao je neimenovani insajder britanskom dnevniku The Sun. – Prijateljima stalno pričaju da će zajedno organizirati momačku i djevojačku večer koja bi se trebala rastegnuti na punih 24 sata.

Par i njihovi uzvanici trebali bi ploviti između Monte Carla i Korzike, a cijelo predbračno putovanje trajat će puna dva tjedna.

Prošle godine Rihanna i njeno društvo toliko su partijali na jahti da posada nije mogla oka sklopiti. Popijeno je tada 25 boca šampanjca, 60 boca Peronija i Corone te deset boca tekile. Posada već sada strahuje od najavljenog predbračnog partyja.

– Bit će to krš i lom za pamćenje – sluti izvor.

Rihanna i Chris sreli su se na jugu Francuske prošlo ljeto. Barbadoška ljepotica obnovljenu je vezu priznala početkom godine u magazinu Rolling Stone, objasnivši da ne može živjeti bez Chrisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije