Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni susreti

Rihanna i Chris Brown potajno se nalaze već godinu dana

rihanna
Pixsell
18.01.2012.
u 15:27

– Rihanna ga posjeti kad god je u L.A.-u. Ne mogu se zasititi jedno drugoga. Mislim da to neće dobro završiti – rekao je Chrisov prijatelj, a izvor blizak zvijezdi s Barbadosa dodao: – Rihanna voli živjeti opasno

Već se neko vrijeme nagađa da su Rihanna i Chris Brown obnovili svoju vezu koja je završila prije gotovo tri godine kada je Brown brutalno pretukao pjevačicu, a američki časopis Us Weekly otkriva da njihova romansa traje puno duže nego što se mislilo.

Naime, Rihanna i Chris, tvrdi izvor blizak 22-godišnjem glazbeniku, već se godinu dana potajno nalaze u Los Angelesu.

– Rihanna ga posjeti kad god je u L.A.-u. Ne mogu se zasititi jedno drugoga. Mislim da to neće dobro završiti – rekao je Chrisov prijatelj, a izvor blizak zvijezdi s Barbadosa dodao:

– Rihanna voli živjeti opasno, a taj osjećaj daju joj razgovori i druženja s Chrisom.

Osim zbog toga što su svoju ljubav raskinuli na sudu, kada je nasilni Brown dobio zabranu pristupa bivšoj djevojci, ove novosti digle su prašinu i zato što pjevač ima novu djevojku, manekenku Karrueche Tran. Njegov glasnogovornik opovrgnuo je glasine.

– Chris i Rihanna samo su prijatelji. Ne vara svoju djevojku – izjavio je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:58 18.01.2012.

Zašto da se kvarca, kad joj dečko može popraviti ten !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije