Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karnevali

Rendeli: Maska vještice prejednostavna je za mene

Maybelline (1)
Foto: Maybelline, Marko Prpić/Pixsell
1/5
06.02.2011.
u 21:00

Barbara Radulović, Anja Alavanja, Kristina Krepela i Tatjana Jurić otkrivaju kako se spremaju i kamo će otići za dolazeće maškare

Ples, pjesma, mirisne delicije i potpuno ludilo značajne su karnevalske groznice, koja nam već kuca na vrata. U tim danima svatko može postati netko drugi, ono što je oduvijek želio biti, pa iznimka nisu ni poznati Hrvati. U tuđoj koži, ne zbog nametljivih paparazza, nego iz čistog gušta, mnogi od njih naći će se i ove godine. Koju će masku odabrati?

Vole biti netko drugi

– Mogu reći da se ja jako često maskiram jer na svim eventima nosim puno više šminke nego inače. No, dobro je ponekad biti netko drugi, pa karnevali zaista dobro dođu – našalila se HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli. Kad osmisli dobru masku, na karneval voli otići “pod punom spremom”, a njezina najkompleksnija uloga bila je:

– Nevena Rendeli! Šalim se, naravno. Mislim, jednom sam bila vještica, ali to meni nije tako teško izvesti. Štoviše, rekao bi moj muž da je to za mene jako jednostavna maska – kazala je voditeljica. Ni njezina kolegica Barbara Radulović nije teška na okidaču – voli zapjevati “Maškare, ća mogu maškare”.

– Obožavam karnevale i obožavam kostimirane zabave. Uživam biti netko ili nešto drugo. Sa svojim se prijateljicama redovito maskiram, ali nikad u nešto konkretno. Uvijek se pojavimo kao grupa neodređenih objekata. No, nama je to zabavno – veli Barbara. Anja Alavanja boji se takvih zabava pa na njihov spomen odlučno odmahuje glavom.

– Ne volim to raditi, ali, priznajem, bude mi neugodno kad se pojavim na njima bez maske. Svi me tada čudno gledaju – kaže Anja Alavanja.

“Karneval je za djecu”

Za kreativno uređivanje za bal pod maskama nisu ni voditeljica Tatjana Jurić ni glumica Kristina Krepela. To su, kažu, stvari za malu djecu. Voljele bi otputovati na karneval u Veneciju, a ako im to ne pođe za rukom, otići će na Samoborski fašnik, u koži mačke ili zgodne misteriozne dame.

Komentara 2

BI
Bisera
21:11 06.02.2011.

tradicija postoji mislim na krnjeval ali i finančno stane...............ni nam treba maski svako ima svoju l. p.

MI
mica1111
07:51 07.02.2011.

...nije ća ...nego ča...,al izgledada da su gramatičke greške normlne u javnom komuniciranju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije