Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na proljeće na rtl-u

Regionalni "Survivor" snimat će se u Kostariki, a vodi ga A. Blaće

antonija
Slavko Midžor/Pixsell
16.09.2011.
u 12:58

U bespuća Srednje Amerike na 60 dana neće otputovati “obični smrtnici”, već izabrane poznate osobe čija će fizička i psihička spremnost zadovoljiti uvjete života u izolaciji, bez struje, a često i bez hrane i oruđa.

Nakon što je ove godine podigla gledanost prvim regionalnim Big Brotherom, RTL Televizija i za 2012. priprema projekt koji bi gledatelje trebao prikovati uz male ekrane. Naime, u proljeće na RTL-u kreće prvi regionalni reality show “Survivor” u kojem će se 11 sudionika iz Hrvatske i 11 iz Srbije boriti za opstanak na jednom od najsurovijih mjesta na zemlji, Kostariki.

U bespuća Srednje Amerike na 60 dana neće otputovati “obični smrtnici”, već izabrane poznate osobe čija će fizička i psihička spremnost zadovoljiti uvjete života u izolaciji, bez struje, a često i bez hrane i oruđa. Kandidati će se u “bogatoj obali”, što u prijevodu znači Kostarika, boriti protiv divlje prirode i drugih natjecatelja, a samo najizdržljiviji će preživjeti do kraja.

Voditeljica showa bit će Antonija Blaće, a još se ne zna hoće li simpatična Šibenčanka otputovati u Kostariku ili će emisiju voditi iz studija u Zagrebu.

– Naravno da bih voljela biti na mjestu događaja i okusiti život u toj zanimljivoj zemlji. Vrlo rado bih u svojoj putovnici vidjela još jednu daleku destinaciju – kaže Antonija koja je zbog voditeljskog angažmana obišla Argentinu gdje je vodila “Fear Factor” i Tajland gdje se prije tri godine snimala peta sezona “Big Brothera”.

Ključne riječi

Komentara 5

VI
vidicmar
17:56 16.09.2011.

nova neoYu i*****rija

DR
drug
13:31 16.09.2011.

Koja ce to ekipa da bude.... Prvo ce se sexati a dok nestane hrane ima da vas jedem BRE... Hahahahahaha

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:39 16.09.2011.

Nadam se samo da preživjelih neće biti, uključujući i kompletno uredništvo te \"televizije\", koju ionako nitko normalan ne gleda.. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije