Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iggy and the Stooges

Ready To Die izlazi 30. travnja, a onda slijedi svjetska turneja

Iggy and the Stooges
pixsell
26.02.2013.
u 14:49

Iggy Pop, gitarist James Williamson i bubnjar Scott Rock Action Asheton navodno su u punoj formi, a umjesto pokojnog Rona Ashetona bas na albumu svira Mike Watt

Bolje ikad nego nikad: 40 godina nakon legendarnog proto-punk remekdjela Raw Power, Iggy and the Stooges izdaju novi album - Ready To Die pojavit će se u prodaji 30. travnja.

Iggy Pop, gitarist James Williamson i bubnjar Scott Rock Action Asheton navodno su u punoj formi, a umjesto pokojnog Rona Ashetona bas na albumu svira Mike Watt, član bendova Minutemen i fIREHOSE.

Iggy i društvo pjevaju o sebi - Burn i \'Sex & Money - razočaranim radnicima  - Job - dok Ready To Die zaziva Search & Destroy.

- Proganja me ideja o je... dobroj grupi starih likova koji ne bauljaju binom i ubiru je... velik novac, nego još uvijek snimaju je... dobre albume., objašnjava Iggy motive ponovnogokupljanja benda koji u proljeće kreće na veliku turneju Ready To Die.

>> Iggy and the Stooges na INmusic stižu s novim albumom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije