Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEGE GA BRANE

"Istina je da je Grdović pio, ali nije i pijan padao"

vodice
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/12
20.06.2010.
u 12:48

– To jednostavno nije istina. Davali smo intervju, a Mladen nam je prišao i iz zafrkancije uzeo mikrofon i sjeo na pod. Nije točno da je pijan pao! – kazao je Boris Đurđević iz skupine Colonia.

Mladen Grdović opet hoda s čašom vina u ruci. I ako je vjerovati glasinama, u njemu je ponovno pokoja kap previše. Portali su se raspisali kako je u pijanom stanju ‘uletio’ na intervju grupe Colonia, oteo mikrofon i pao na pod.

– To jednostavno nije istina. Davali smo intervju, a Mladen nam je prišao i iz zafrkancije uzeo mikrofon i sjeo na pod. Nije točno da je pijan pao! – kazao je Boris Đurđević iz skupine Colonia.

Dočepao se čaše

– Zafrkavala sam Mladena da ne smije piti i zato sam mu htjela uzeti čašu iz ruke. Ta je čaša zapravo bila moja, jedina koju sam popila tijekom cijele večeri. Sve je bila samo velika zafrkancija – rekla je Vlatka Pokos.

No, unatoč pažnji višegodišnje kolegice, Mladen se pokoje čaše ipak dočepao. Kolegu i dugogodišnjeg prijatelja Vlatka nije uspjela odvojiti od kapljice.

– Kao da će on mene slušati! Ne sluša ni vlastitu ženu – dodala je kroz smijeh.

– Pio je, ali nije padao tijekom intervjua – tvrde glazbenici redom.

Grdović je nedavno bio na odvikavanju od alkohola koje mu je propisao sud zbog obiteljskog nasilja. Zbog toga je i nepravomoćno osuđen na 20 dana zatvora.

Alkohol i u pjesmama

Iako se Mladen zaklinjao kako više neće okusiti ni kap alkohola, razlog njegovog ponovnog okretanja čašici navodno leži u obiteljskim problemima. Ako je vjerovati pričama, Mladenov brat Paolo je bolestan, a to je shrvalo pjevača.

Iako je sve upućivalo na to kako je na pomolu još jedan skandal, čini se da je riječ tek o dobroj zabavi estradnjaka nakon CMC festivala.

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Jana
Jana
19:56 20.06.2010.

Alkoholičar ne može bez alkohola . Za vrijeme liječenja i kasnije ne smije više ni primirisati alkohol. Samo jedna čaša vina je dovoljna da je sve lječenje uzalud. Ovaj gospodin nije nikada niti prestao piti niti je imao iskrenu namjeruru da se liječi. Šteta da si jedna javna osoba ovako upropaštava život i karijeru.

DO
doktorica
13:29 20.06.2010.

Dobro došli u KLA

OD
odisej
13:57 20.06.2010.

\"BACKSTAGE\". Koliko je samo vremena , truda i novca utroseno na uredjenu hrvatskog rijecnika? A pokojni Franjo bi se turn over u grobu da cita ove novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije