Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Rambo na sceni s magarcem, nije uspio ući u veliki finale

Rambo Amadeus
Reuters/Pixsell
22.05.2012.
u 23:07

U subotu, u velikom finalu nastupit će Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska.

 

Predstavnik Crne Gore Rambo Amadeus jedini je iz regije večeras nastupio na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga i to s pjesmom “Euro neuro”.

Rambo je nastupio prvi i probio led ali nažalost nije oduševio publiku jer se nije uspio izboriti za ulazak u finale. Na sceni mu je društvo pravio i magarac, doduše drveni, jer mu nisu dopustili da dovede živog. U subotu, u velikom finalu nastupit će Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska.

 

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
08:58 23.05.2012.

ha ha.....to moš doživit samo na balkanu....trojanski magarac... ;))

OB
-obrisani-
09:43 23.05.2012.

Ih koliko puta s eHrvatska obrukala.... Pa i badric leti to je sigurno...... sacekajte cetvrtak.... Nismo nista bolji,smijmo se sami sebi a ne drugima... iako i drugima se smijat moze,kao onim babuskama... a.ebg.... svasta covjek vidi... sto se napravit zna zna od nekad jednog velikog natjecanja... zalosno...

OB
-obrisani-
10:00 23.05.2012.

Mi smo se obrukali sa Severinom,pa sa onim starcima,sa Eminemkama sa Darijom....a sad i Badric i njezinom pjesmom... gdje ces vece blamaze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije