Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvan opasnosti

Rajko Dujmić završio u bolnici, slomili ga tuga i bol za Bradom

rajko dukmić
15.05.2012.
u 08:30

Svi su mi govorili da se čuvam, no ne znam kako se čuvati kad boli i srce i duša. Emotivac sam! Odlazak Nenada Šarića teško sam podnio. Dva dana nakon njegova pokopa mi je pozlilo, rekao je skladatelj i dodao da već ovih dana ide kući

– Svi su mi govorili da se čuvam, no ne znam kako se čuvati kad boli i srce i duša. Emotivac sam! Odlazak Nenada Šarića teško sam podnio. Malo sam spavao, puno pušio, gotovo da nisam ni jeo pa mi je dva dana nakon njegova pokopa pozlilo. Da nije bilo moje Snježane, ne znam kako bi ovo završilo – ispričao je Rajko Dujmić kako je i zašto u subotu završio u KBC-u Zagreb.

Snježana Dujmić odmah je pozvala hitnu koja ga je odvezla u bolnicu. Izmjerili su mu visok tlak i zadržali ga. Srećom, skladatelj je izvan životne opasnosti i tvrdi da već ovih dana ide doma.

– Ovo što mi se dogodilo nije bolest nego stanje. Nemam problema sa srcem, a bolne se emocije ne liječe operacijom – rekao je vođa Novih fosila.

Ključne riječi

Komentara 11

MI
Milkica
10:22 15.05.2012.

Jamačno mu je teže nego Sanji i njezinim klincima.

TI
TiRi7DONdA
10:28 15.05.2012.

Dragi Rajko nemoj nas strašiti, još nam moraš puno dobrih pjesama pokloniti. Sa Bradom ćemo se svi kad-tad naći a on je sada sa svojim prijateljima Mokom, Đurđicom. Rajko, tuguj, ali misli i na zdravlje, mi te trebamo, mi te svi volimo, tvoja Snježana, Tin, Tarica, prijatelji...... odmaraj, napiši na spomen Bradi pjesmu, šetaj Gorskim Kotarom, u prirodi...Nedaj se, Rajko.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:49 15.05.2012.

Hm Lima je uvijek imao dušu. U kombinaciji s načinom kako je živio i na čemu je sve bio, tijelo ne može pratiti dušu. Mi koji smo prošli to, da kad ti iz srca isčupaju nekog do koga ti jee stalo, ne možeš više biti svoj i nije ti stalo do ničega osim do tuge, razumijemo. Ali polako vrijeme obrasta isčupani dio i daje ti šansu za život ponovo, ali nikad više kao prije. Jak je on, pregrist će bol i ići dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije