Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U gostima

Radijski voditelj Dalibor Petko uspio rasplakati Mariju Husar

Marija Husar Rimac
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/3
04.02.2011.
u 18:52

Voditelj Narodnog radija svoju je gošću iznenadio pozivima bliskih prijatelja, a nećaci Toma i Andrej Jona u eteru su joj poručili da je najbolja teta na svijetu

Kad se nađu u stolcu nasuprot voditelju Narodnog radija Daliboru Petku, zvijezde domaće glazbene scene, ali i njihovi najbliži malo toga mogu ostaviti skriveno. Iskusni estradni novinar uspio je pridobiti i supruga Marije Husar Rimac, koji inače ne daje izjave za medije. Popularni je radijski voditelj, u čijem je glazbenom showu gostovala bivša divasica, za pjevačicu koja će na Valentinovo održati koncert “Boja ljubavi” u Hypo centru, priredio brojna iznenađenja, a jedno od njih bila je i poruka njezina supruga, poduzetnika Vjekoslava Rimca koji je Mariji poručio: “Nisam ni sanjao da će nam u braku iz dana u dan biti sve ljepše. Nadam se da naša sreća neće nikada završiti.” Uz pomoć Marijine sestre Ivane, Petko je došao i do njezinih prijatelja koji su pjevačicu pozdravili u eteru. Koncertna promotorica Anne Barret iz Londona poželjela je glazbenici daljnji uspjeh u karijeri, najbolja prijateljica iz srednje škole Rujana poručila joj je da i dalje ostane divna osoba kakva je, a Mariju je raznježio i poziv fra Ante Radoša iz Italije koji je vjenčao nju i Vjekoslava. Najviše ju je dirnula i rasplakala poruka nećaka Tome i Andreja Jone koji su joj poručili da je najbolja teta na svijetu. Marija je na kraju emisije izvela pjesme Gabi Novak “Kuća za ptice” i “Gdje Dunav ljubi nebo” Josipe Lisac, koje će pjevati i na koncertu 14. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije