Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama

Rachel Weisz glumit će nezaboravnu Jackie Kennedy

Weisz
AFP
15.04.2010.
u 19:33

Atraktivna pojava, ali i tragična sudbina koja kao da je preslikana iz grčkih tragedija, mogla bi zvijezdi "Mumije" donijeti novu nominaciju.

Ljupka i šarmantna britanska glumica Rachel Weisz trebala bi utjeloviti najpoznatiju prvu damu SAD-a, nezaboravnu Jackie Kennedy. Film čiji radni naslov glasi "Jackie" trebao bi režirati njezin zaručnik, kultni redatelj Darren Aronofsky.

Radnja filma trebala bi biti obuhvatiti nekoliko dana prije i nakon atentata na JFK-a u Dallasu 1963. godine, kad je njegovo mecima pogođeno tijelo palo u naručje njegove lijepe supruge s kojom se vozio ulicama drugog po veličini teksaškog grada.

Dobitnica Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Brižni vrtlar" imat će pred sobom velik izazov da utjelovi najpoznatiju prvu damu koju su Amerikanci obožavali. Atraktivna pojava, ali i tragična sudbina koja kao da je preslikana iz grčkih tragedija, mogla bi zvijezdi "Mumije" donijeti novu nominaciju budući da je poznato da akademija zna padati na takve izvedbe.

Da bi cijeli film dobio epsku dimenziju, koju još uvijek u SAD-u ima po mnogima nerazjašnjeni atentat na Kennedyja, pobrinuli se insajderi bliski tvornici snova koji su pustili glas da će film producirati Steven Spielberg, no Entertainment Weekly ubrzo je izašao sa informacijom kako kralj blockbustera neće imati prste u filmu o Jackie Kennedy.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije