Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sam izrađuje šalove

R. Gosling: Štrikanje je moja velika strast, nevjerojatno me opušta

ryan
Pixsell
15.01.2013.
u 15:56

- Bio sam u sobi punoj starijih dama koje su štrikale i tu smo scenu snimali cijeli dan, stoga su mi pokazale kako se to rade. Bio je to jedan od najopuštenijih dana u mom životu - otkrio je Ryan.

Pitate li Ryana Goslinga kako bi izgledao njegov savršen dan, glumac, nedavno proglašen najseksi muškarcem na svijetu, odgovorio bi da bi ga proveo - štrikajući.

Vještina s iglama Goslingu je najbolji način za opuštanje nakon napornog radnog dana i ne osvrće se na komentare da se bavi ženskim hobije. U štrikanje se zaljubio na snimanju filma "Lars and the Real Girl".

- Bio sam u sobi punoj starijih dama koje su štrikale i tu smo scenu snimali cijeli dan, stoga su mi pokazale kako se to rade. Bio je to jedan od najopuštenijih dana u mom životu - otkrio je Ryan te dodao da je osjećaj zadovoljstva kad vlastitim rukama stvori nešto sjajan.

- Prijateljima štrikam šalove neobičnih oblika i oduševljeni su - kaže Gosling.

Ključne riječi

Komentara 2

OP
OpasanNekiLik
22:05 15.01.2013.

Štrikanje i kukičanje nije isto. Štrikaju se džemperi, kape, rukavice i sl. (koristeći ravne igle za štrikanje i vunu), a kukičaju se stoljnjaci i tabletići za na televizor (koristeći kraće igle s kukicom na vrhu i deblji konac za vezenje).

LI
lietuva
19:25 15.01.2013.

Odlično, Zagrepčani su razumjeli, a moglo bi biti i "kukičanje" za ostatak Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije