Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok na festivalu

Pucnjava u Cannesu - Waltz: Bojao sam se za svoj život

cannes,christoph waltz,daniel auteuil (1)
Reuters/PIXSELL
18.05.2013.
u 10:18

Policija je kod uhićenog muškarca, osim startnog pištolja, pronašla i lažnu granatu i nož

Jedan je čovjek uhićen nakon što je na filmskom festivalu u Cannesu pucao iz pištolje za vrijeme televizijskog prijenosa, natjeravši glumce i članove žirija Christopha Waltza i Daniela Auteuila da pobjegnu i sakriju se, javlja Reuters. Incident se dogodio dok je policija istraživala krađu više od milijun dolara vrijednog nakita iz hotelske sobe.

- Bio sam na raspravi na platformi Studija Canal na plaži kada je neki čovjek izvukao oružje, mislim da je to bio pištolj, i pucao, no srećom po mene bili su to ćorci. Potom je viknuo kako ima granatu, no, opet srećom po mene, nije bilo granate. Policija ga je uhvatila, bacili su ga na pod. Ne znam tko je ni odakle ne došao ni koji je njegov problem - rekao je Waltz u razgovoru za Daily Mail, dodajući kako se u nekoliko očajničkih trenutaka bojao za svoj život.

Muškarac je dvaput ispalio iz startnog pištolja baš u trenutku kada je francuska TV-postaja Canal+ intervjuirala Waltza i Auteuila za emisiju "Le Grand Journal" ispred skupine gledatelja. Waltz i Auteuil vratili su se na set nakon što je muškarac svladan. Policija je kod uhićenika pronašla i lažnu granatu i nož.

- Prvo su tjelohranitelji "Le Grand Journala" potrčali i preskočili ogradu, skočili među gomilu i skočili na njega te ga bacili na pod. Policija se pojavila i rekla svima da bježe jer ima granatu u ruci - rekao je svjedok Arthur Laiguesse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije