Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Pronađen mrtav sin Sylvestera Stallonea; navodno se predozirao

stage stallone
14.07.2012.
u 08:54

Glasnogovornik 66-godišnjeg Stallonea izjavio je da je glumac shrvan i potpuno slomljen nenadanim gubitkom sina.

Glumac Sylvester Stallone zavijen je u crno. Njegov 36-godišnji sin Sage pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Odmah se počelo šuškati kako je razlog smrti konzumiranje prevelike količine tableta, premda još nije sigurno je li riječ o samoubojstvu ili nesretnom slučaju. I dok je policija oprezna s izjavama te tvrdi da sve sliči na moždani ili srčani udar, tablete nađene u blizini Sageova beživotnog tijela ne ostavljaju puno mjesta sumnji.

– Mislim da je ležao neko vrijeme mrtav prije nego što su došli liječnici. Stigli su za pola sata i oživljavali ga oko 25 minuta, ali nije bilo pomoći – rekao je izvor.

Policija je u svom izvješću objavila da je u stan stigla nakon dojave da se Sage danima nikome nije javljao, ali odvjetnik mladog glumca i redatelja George Braunstein kaže da je beživotno tijelo njegova klijenta pronašla domaćica. Nedugo nakon objave smrti, oglasio se i glasnogovornik slavnog 66-godišnjeg akcijskog junaka.

– Sylvester Stallone je shrvan i duboko slomljen naglim gubitkom sina. Njegove misli sada su samo uz Sageovu majku Sashu. Bio je jako talentiran i divan mladi čovjek i njegov odlazak osjećat će se zauvijek – rekao je glasnogovornik.

Odvjetnik Braunstein kazao je kako se Sage namjeravo uskoro oženiti te da je predano radio na svojim projektima.

Punim imenom Sage Moonblood Stallone najstarije je dijete slavnog glumca kojeg je dobio u braku sa svojom prvom suprugom Sashom Czack. Svoj filmski debi doživio je 1990. godine kada se s ocem pojavio u petom nastavku kultnog filma “Rocky”. Zajedno su glumili i 1996. u filmu “Svjetlost dana”.

Sasha i Sylvester rastali su se poslije 11 godina braka, a Sage je odrastao uz majku i nikada nije skrivao koliko mu otac nedostaje.

– Kada sam u filmu “Rocky” morao vikati na oca govoreći mu: “Nikada nisi provodio vrijeme sa mnom! Nikada nisi provodio vrijeme s mojom majkom!”, to je bila istina. To sam zaista i mislio – izjavio je jednom prilikom Sage.

Njegov odvjetnik izjavio je da se Sage uvijek divio svom ocu i da se jako ponosio što nosi prezime Stallone, ali da je mukotrpno radio kako ne bi cijeli život ostao u sjeni slavnog oca.

Komentara 2

AL
Alkana
10:00 14.07.2012.

Eto što donosi slava i bogatsto! Žao mi je čovjeka!

OB
-obrisani-
11:56 14.07.2012.

pa ko nebi bio??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije