Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Pripiti Nemeš pokazao srednji prst Tonyju Cetinskom

nemeš
Emotion
16.06.2011.
u 13:56

Iako je tvrdio da ga ne diraju osvojeno zadnje mjesto na "Balkansongu" i komentari da Lester pjeva bolje od njega, na proslavi Brendonova rođendana Nemeš je pokazao da ga je to uvrijedilo

Stanari Big Brotherove kuće prepustili su se još jednom tulumu – proslavi Brendonova rođendana. Niža klasa za tu priliku dobila je pravo na boravak u BB-ovoj kući s diktatorima. Vrlo brzo zaboravilo se tko je tko i alkohol, glazba i dobro raspoloženje učinili su svoje pa se i Nemeš malo razuzdao.

– Nabijem vas, sve vas nabijem. Cetinski, volimo te – rekao je Nemeš i pokazao srednji prst prema kameri šapnuvši Marijani da se kontrolirao četiri dana i da više nije mogao izdržati, a da baš ništa ne kaže. Tim činom porekao je svoju tvrdnju da ga nije nimalo zasmetalo što je na "Balkansongu" bio pozicioniran kao posljednji pjevač i što je Tony Cetinski, koji je predsjedao hrvatskim žirijem, rekao mu da Lester bolje pjeva od njega.

Poslije proslave niža klasa vratila se na otpad, a Brandon je izjavio da je zadovoljan svojom proslavom.

Ključne riječi

Komentara 7

MI
miki55
12:35 23.06.2011.

Ipak on vama \"redovno\" gazi vašu kokošku, i pored \"dasa\" kao što su Nikola, Horvat, Nirmal...., a i Crnogorac je mogao samo ju je šutnuo kao najzadnju drolju što zapravo i jeste.

OB
-obrisani-
09:47 27.06.2011.

Samo šta če Nemeš pjevati sa Pavarotiem na sveti nikad ili kad majmunima budu u srbiji brijali dupe---tko je uopče taj lik nemeš? Sad se može vratit čuvanju ovaca !

KR
kroon
16:56 16.06.2011.

a hrvatica opet legne pod njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije