Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vježbi je spas

Princ William iskreno: Bilo me strah da će mi ispasti

princ
Reuters/PIXSELL
19.08.2013.
u 20:04

Govoreći o sinu, britanski princ kaže da se tresao izlazeći iz bolnice s Georgeom u rukama

Princ William prvi je put od rođenja sina, princa Georgea, progovorio u javnosti. Govoreći o malom Georgeu za potrebe dokumentarca (Strast princa Williama: Novi otac, nova nada) rekao je da ga podsjeća na njega samog kad je bio mali.

– Pravi je mali nevaljalac. Podsjeća me na mene kad sam bio mali, ili na mog brata, nisam siguran. Veoma brzo raste, no jako je nestašan i nerado ide spavati – ispričao je princ William, dodavši kako pomaže Kate kadgod je potrebno.

Iako je djelovao smireno kad su izlazili iz bolnice, William priznaje da se tresao.

- Nije mi to bilo bio prvi put. Morao sam mnogo vježbati. Bilo me strah da će mi ispasti ili da se vrata od automobila neće dobro zatvoriti – kaže William.

>>Princ George, sin Williama i Kate, postao član FK Željezničar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije