Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga još traje

Princ William dočekao 2013. tražeći čovjeka izgubljenog u oluji

kate i william (1)
Press Association/PIXSELL
02.01.2013.
u 18:41

Princ je s trojicom kolega krenuo u potragu helikopterom boreći se s vjetrom od 80 kilometara na sat, dok su čamci za spašavanje koji su im se pridružili plovili kroz valove visoke dva metra.

Doslovno buran doček 2013. imao je princ William. Na radnu Staru godinu u njegovoj postaji RAF-a u Sjevernom Walesu oglasio se alarm zbog dojave da je čovjeka odnijela oluja na moru u obližnjem Blackpoolu, javljaju agencije.

Princ je s trojicom kolega krenuo u potragu helikopterom boreći se s vjetrom od 80 kilometara na sat, dok su čamci za spašavanje koji su im se pridružili plovili kroz valove od dva metra. Nesretnog čovjeka nisu pronašli. Pretpostavljaju da nije preživio, ali potraga se nastavila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije