Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni stric

Princ Harry: Moja je zadaća zabavljati se s princom Georgeom!

princ Harry
25.07.2013.
u 21:40

Williamov brat kaže kako je fantastično imati još nekoga u obitelji te da se maleni princ dobro isplakao kad je ga je vidio

Princ Harry kaže kako je jedna od njegovih zadaća kao strica princa Georgea da osigura da mu je uvijek zabavno.

Williamov brat dodao je kako je fantastično imati još nekoga u obitelji te da se maleni princ dobro isplakao kad je ga je vidio.

Zbog novorođenog princa, Harry je sada četvrti u redu za prijestolonasljednika. Na pitanje koja je njegova uloga, rekao je:

– Pobrinuti se da je dobro odgajan, da nije pošao na krivi put i da mu je zabavno u životu . Ostalo ću ostaviti roditeljima.

>> William i Kate sina su nazvali George Alexander Louis

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije