Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna ptica

Princ Harry s društvom se na Hvaru zabavljao do jutra

Princ Harry
Pixsell
28.08.2011.
u 22:24

U subotu navečer bio je u klubu Veneranda gdje je prema riječima gostiju plesao cijelu noć, a nije bio sramežljiv ni u prilaženju curama

Britanski princ Harry u subotu navečer u društvu prijatelja uživao je u noćnom životu Hvara. Prvi je ovu informaciju objavio Jutarnji list. Mlađi brat princa Williama u svom noćnom obilasku grada sa subote na nedjelju najduže se zadržao u klubu Veneranda. Gosti kluba koji su ga prepoznali potvrdili su nam kako je 27-godišnji princ uživao u alkoholu, plesao gotovo cijelu noć a nije bio sramežljiv ni u prilaženju djevojkama.

 Od nedavno je princ opet slobodan dečko jer je nedugo prije dolaska u Hrvatsku prekinuo dvomjesečnu vezu sa lijepom Florence Brudenell-Bruce (25), modelom za kupaće kostime i donje rublje. Na prekidu je navodno inzistirao Harry jer se u potpunosti želi posvetiti treninzima za pilota helikoptera. Dolazak člana engleske kraljevske obitelji na Hvar nije iznenadio gradonačelnika Pjerina Bebića, koji se nažalost nije upoznao s Harryjem.

 – Nisam se susreo s princom ali znam da se zabavljao u klubu na Hvaru. Siguran sam kako će i večeras iskoristiti priliku da još bolje upozna Hvar. Drago mi je što je posjetio prijestolnicu turizma i dragulj našeg Jadrana i želim mu dobrodošlicu – rekao nam je sinoć gradonačelnik Bebić. Za razliku od svog brata Williama, mlađi sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane voli noćni život i čest je posjetitelj britanskih noćnih klubova koja uglavnom napušta u jutarnjim satima.

Ključne riječi

Komentara 22

OB
-obrisani-
23:45 28.08.2011.

Dvorska luda . . . clown . . .

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
23:49 28.08.2011.

Što si po zanimanju? Ja sam princ. Princ i šta još? Samo princ. Aj bok.

Avatar gulag
gulag
23:40 28.08.2011.

Kad je princ u pitanju onda se to kaže da je uživao u alkoholu. Da je neki obični čovjek onda bi napisali da je lokao kao svinja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije