Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan zbog brata

Princ Harry: Drago mi je što ću postati stric, bilo je i vrijeme

Raffaella Fico
Foto: Pixsell
1/2
21.01.2013.
u 21:13

- Mislim da je jako nepošteno što su dolazak dijeteta bili prisiljeni objaviti. Nadam se da će i Will, a naročito Kate dobiti svu potrebnu zaštitu - kazao je princ.

Zasigurno jedan od omiljenih članova britanske kraljevske obitelji, 28-godišnji princ Harry progovorio je o prinovi koja bi u njihovu obitelj trebala stići u srpnju. Njegov brat William i šogorica Kate trebali bi tada dobiti svoje prvo dijete. Vijest o malenom nasljedniku Harrya je zatekla u Afganistanu, no to ga nije spriječilo da bračnom paru čestita.

- Ne mogu dočekati trenutak kad ću postati stric. Jako sam uzbuđen zbog Kate i Williama. A bilo je i vrijeme da dobiju dijete - rekao je Harry u jednom od svojih rijetkih intervjua.

- Čestitao sam im čim sam saznao, ali telefonski. Nisam slao pismo čestitke kao što su neki mediji pisali. Ne znam kako uopće neki novinari misle da znaju odnos između mene i moje šogorice. Razgovarao sam i s njom i s bratom i neopisivo su sretni - rekao je princ. Osvrnuo se i na pritisak koji mediji stvaraju britanskoj kraljevskoj obitelji.

- Mislim da je jako nepošteno što su dolazak dijeteta bili prisiljeni objaviti. Nadam se da će i Will, a naročito Kate dobiti svu potrebnu zaštitu - kazao je princ.

Upitan stvara li cijela situacija pritisak na njega da se što prije vjenča, Harry je rekao:

- Mislim da vam se nikad ne može žuriti da se oženite. Kada nađem pravu osbu doći će vrijeme i za svadbu.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
21:35 21.01.2013.

Ujak? Bit' će da je William onaj Jovin muškarac s vaginom. Šalim se, dakako, radi se o novinarčiću koji ne zna engleski pa misli kako "uncle" može označavati jedino i samo ujaka. Nebitno što nema logike, jer se radi ipak o braći. :/

DU
Deleted user
21:41 21.01.2013.

ovaj traponja Harry ce da postane stric,a ne ujak,strasno ovo s prevodom.... a Kate mu ni je sogorica, nego snaja,mlada,nevista.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije