Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za skrbništvo

Primož Dolničar: Anđa Marić izgladnjuje našeg sina

'maric01_nnn_sce_150910'
'Matjaz Banic'
03.10.2012.
u 17:00

Na ročištu u Ljubljani bivši suprug pjevačice Primož Dolničar iznio je žestoke optužbe. Smeta mu što je o njihovu braku čitao u Anđinim kolumnama

Pjevačica Anđa Marić jučer je na obiteljskom sudu u Ljubljani imala ročište na kojem se odlučivalo o skrbništvu nad devetogodišnjim sinom Gašperom kojeg ima iz braka s Primožem Dolničarom. Sudski vještak na prijašnjim je ročištima zaključio je da je bolje za dječaka da živi u očevoj kući jer se tamo rodio, išao u vrtić i osnovnu školu.

Odobren drugi vještak

Dodao je da se slaže i s opcijom da Gašper bude jedan tjedan s majkom, a drugi s ocem. Ipak, doznajemo, nije uzeo u obzir Gašperovu želju da živi s majkom jer smatra da je bio pod njenim utjecajem. Na ove je odluke Anđa Marić uložila prigovor i jučer joj je sutkinja odobrila zahtjev da sud uzme u obzir mišljenje drugog vještaka. No, dječakov otac, 41-godišnji Primož Dolničar ne slaže se s time i podnio je zahtjev za potpuno skrbništvom. Bivšu suprugu optužuje da nije dobra majka. Sudska bitka za sina traje već godinu i pol dana.

– Primož zamjera Anđi da djetetu ne daje jesti pa je neuhranjen. Smeta mu što ona svoje privatne stvari iznosi u kolumnama – kaže Anđina odvjetnica Tina Šnajder Paunović.

Dodala je da pjevačica želi ostati živjeti u Ljubljani i ne pomišlja na povratak u Zagreb kako bi Gašper bio bliže ocu. Primož je bio na ročištu, ali je pobjegao na stražnji izlaz suda. S Anđom je bio deset godina, a razveli su se prije gotovo dvije.

Prijevara s prijateljicom

Marić je rekla da ju je muž prevario s prijateljicom Ninom Mlačnik i pokazivao joj videosnimke seksa snimljenog u njihovu bračnom krevetu. Rekla je i da joj je predlagao da zajedno žive u kući u poligamnoj zajednici, a ona je to odbila. Dolničar sad s Ninom Mlačnik ima sina.

Komentara 7

MI
mica1111
06:10 04.10.2012.

...jadna žena...reći za jednu majku da izgladnjuje svoje dijete može samo divljak...

AL
alapača
08:19 04.10.2012.

ovaj Primož ustvari ne shvaća da je razveden i hoće uživat u patološkom neprijateljstvu prema našoj Anđi, nanosit joj bol.

GO
Gost
17:37 03.10.2012.

smiješno je nju nazivati pjevačicom! anđa je psihički nestabilna osoba, željna stalnog eksponiranja i kao takva teško da može biti dobra majka! upitno je i koliko je puta ona njega prevarila s obzirom da je groupie

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije