Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate mame

Prije rođenja kćeri Lane Ana Begić Tahiri uopće nije znala s djecom

Ana Begić
Luka Klun Pixsell
30.03.2012.
u 19:43

Glumica Ana Begić Tahiri, voditeljica Mirna Maras i bivša manekenka Iva Balaban postale su ambasadorice akcije lanca drogerija Kozmo “Vikend za mamu i bebu”. Štićenicama Doma Savica Šanci darovale su pelene, hranu i druge potrepštine

Glumica Ana Begić Tahiri, voditeljica Mirna Maras i bivša manekenka Iva Balaban postale su ambasadorice akcije lanca drogerija Kozmo “Vikend za mamu i bebu”. Štićenicama Doma Savica Šanci darovale su pelene, hranu i druge potrepštine.

– Kad odrastu, djeca neće znati jesu li imala pampersice i skupe mašne u kosi. Pamtit će samo majčinu ljubav, a to je i najvažnije – rekla je Iva Balaban. Otkad joj je suprug nogometaš Boško zbog posla otišao u Maleziju, s troje djece pomažu joj majka i prijateljice. Odlično su umrežena ekipa jer najstarija kći Tasha pazi srednjeg sina Ivana, pa se ona može posvetiti najmlađoj dvomjesečnoj Tessi.

– Najteže je s prvim djetetom. Svakoj ženi to je šok, ali poslije sve ide lakše – zaključila je Iva. Mirna Maras kaže da se odlično snalazi s dvojicom muškarca u kući. Uživa sa suprugom Marijem Valentićem i sinom Nikom koji će uskoro proslaviti treći rođendan.

– Uvijek sam se bolje slagala s dečkima nego s viškom ženskih hormona – smijala se voditeljica. Dodala je da bi ipak jednog dana voljela imati i kćer.

Glumica Ana Begić pak kaže da ju je kći Lana naučila strpljenju jer prije njenog rođenja nije imala živaca s djecom na setu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije