Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na razvod

Prijatelji tvrde: Javna je tajna da je Katie bilo grozno s Tomom

cruise
Pixsell
30.06.2012.
u 16:28

Od supruga se nadala makar ravnopravnosti u odgoju djeteta, no svjesna je da je to nemoguće sve dok je supruga Toma Cruisea. On jednostavno ne trpi suprotstavljanje – otkrio je izvor blizak paru.

Katie Holmes ne želi više biti pod kontrolom Toma Cruisea niti ikad više dopustiti da kao majka ne odgaja vlastito dijete.

– Katie ne želi da o životu njihove kćeri odlučuje isključivo Tom. Od supruga se nadala makar ravnopravnosti u odgoju djeteta, no svjesna je da je to nemoguće sve dok je supruga Toma Cruisea. On jednostavno ne trpi suprotstavljanje – otkrio je izvor blizak paru.

Ljudi bliski paru progovorili su o iznenadnom razvodu slavnog para, a između redaka se može pročitati i da je Katie dugo izdržala.

– Među ostalim, mrzio je da je zovu Katie, inzistirao je na otmjenijem obliku imena, Kate, a to je pak ona mrzila. On je odlučivao hoće li Katie uopće nešto snimati, gdje će ljetovati, kako odgajati Suri, kada se djevojčica smije obratiti roditeljima... Odlučivao je apsolutno o svemu – dodaje izvor.

– Javna je tajna da joj je bilo grozno s Tomom. Jako se promijenila otkako je s njim, pretvorila se u robota. Osjećala se kao da će poludjeti – tvrdi drugi izvor, blizak glumici.

Katie je napokon zatražila razvod, sada traži podjelu imovine, skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri i popriličan iznos alimentacije. Katie je papire za rastavu podnijela u New Yorku, a navodno je to napravila vrlo smišljeno. S obzirom na to da traži skrbništvo nad kćeri, vjerojatnije je o da će joj to omogućiti sud u New Yorku nego u Kaliforniji. O podijeljenom skrbništvu Katie ne želi niti čuti jer ne želi da Suri ima ikakve veze sa scientologijom.

Par je potpisao predbračni ugovor u kojem stoji kako glumica za svaku godinu braka dobiva tri milijuna dolara, a prema ugovoru, Katie pripada i nekretnina.

S obzirom na to da je par u braku bio manje od šest godina, Katie bi trebala dobiti 88 milijuna kuna i imanje na Beverly Hillsu vrijedno 206 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar flegmatik
flegmatik
17:04 30.06.2012.

@Zagreb Zagreb: ... Katie bi trebala dobiti 88 milijuna kuna i imanje na Beverly Hillsu vrijedno 206 milijuna kuna.

BA
bandido
17:30 30.06.2012.

Eto dokaza da i u Holywoodu koriste ustaske nofce...

ZZ
Zagreb Zagreb
16:48 30.06.2012.

Nije cudo da se razilazi, nego sto se udala za tog tipa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije