Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Allan Arbus

Preminuo psihijatar iz M.A.S.H-a, pogledajte njegove najbolje scene

alda
Screenshot
24.04.2013.
u 16:12

Glumac je preminuo u 95. godini života, uslijed infarkta. Preminuo je u svom domu.

Preminuo je Allan Arbus, glumac koji se proslavio kao Sidney Freedman iz M.A.S.H.-a. Arbus je umro u petak u svom domu u Los Angelesu, a imao je 95 godina. Njegova kćerka Amy izjavila je kako su uzrok smrti komplikacije uslijed infarkta.

Iako se pojavio u svega nekoliko epizoda dugovječne CBS-ove serije, ostavio je veliki trag. - Bio je toliko autentičan da je bilo teško vjerovati da nije zaista psihijatar. Glumcima i publici pomagao je kad smo bili pod stresom, izjavio je njegov kolega Allan Alda.

Allan Arbus je rođen 15. veljače 1918. godine u New Yorku, a glumom se počeo baviti kada je njegova bivša supruga počinila samoubojstvo. Dotad je bio cijenjeni fotograf. Iako mu uloga u M.A.S.H-u nije jedina, jedna je od najupečljativijih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije