Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak legende

Preminuo poznati DJ Ivan Balent Tratinčica

tratincica
Antonio Bronić/Pixsell
29.11.2010.
u 07:25

Zadnji njegov nastup bio je u najpoznatijem hrvatskom diskoklubu Saloonu u Zagrebu 10. studenoga ove godine na proslavi Martinja

Najpoznatiji hrvatski DJ Ivan Balent Tratinčica preminuo je u nedjelju, 28. studenoga, u bolnici u Sisku nakon kratke i teške bolesti.

Ivan Balent rođen je 16. lipnja 1947. u Goričanu (Međimurje), gotovo cijeli radni vijek proveo je u Zagrebu kao DJ, organizator humanitarnih koncerata, novinar i voditelj velikih koncerata, a posebno kao radijski voditelj (Obiteljski radio, Narodni radio, Radio Kaj, Radio Martin i drugi).

Posljednji njegov nastup bio je u diskoklubu Saloonu u Zagrebu 10. studenoga ove godine na proslavi Martinja.

Pokop će se održati u Zagrebu, a obavijest o mjestu, danu i vremenu objavit će se naknadno.

Ključne riječi

Komentara 7

TO
tomokaro
08:45 29.11.2010.

To je čovjek koji je u Hrvatsku doveo prvi disko, čovjek koji je znao napraviti štimung i ,konačno znao je što je to glazba.On je od nepoznatih izvođača mogao napraviti hit, Njegova svirka u Lapidariju prije 40 godina je nezaboravna. Pokoj mu vječni.

BJ
Bubnjar Jole
09:11 29.11.2010.

Pokoj ti vjecni, neka ti je laka Hrvatska Gruda!

FE
febo
08:06 29.11.2010.

Laka ti Hrvatska gruda !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije